Это Ксене спасибо, а я че, я только рассказала какая я лентяйка
Я теж,мабуть.Я перші чотири місці не готувала практично(спочатку свекромама була 2.5 міс,а тоді я пристосовувалась ще 1.5).На вихідних могла лише нормально приготувати.
І спав Бо на руках дуже довго,я вмикала навушники і тихенько дивилась кіно чи сідала в інет
І про глажку я десь тут жалілась,що не встигаю,а тоді махнула рукою.І про маникюр з шостої спроби
Ну невже краще сердита мама під кінець дня,яка все зробила по дому,ніж виспана і спокійна.
А після 4 міс мені стало легше,а вік 6-9 міс взагалі,як на мене,золотий
Посадила Богдана на підлогу,він там собі повзти намагається чи встати біля опори,а я роблю,що треба
Плач-все закінчую,що робила приділяю йому увагу.
І з часом кожна з нас вчиться розподіляти так час,щоб встигнути.І різні плачі вирізняти
А зараз легше,бо Богдан сам собі ходить,чимось займається,чи хвостиком за мною,але все дістає з шафи,поличок
І гнати треба від себе це відчуття-соромно перед кимось,я з ним вдало покінчила з народженням Бо
Сусіди чи перехожі побалакали і забули,пішли далі,а власні нерви залишаються розхитаними,самокопання процвітає
Любити себе і свою дитину треба,а не чужиш тьоть і дядь,які щось там собі можуть подумати