Дівчата хотіли на танці,я хотіла спати)))
Я перемогла,тим більше у мене не було паспорта,а без нього можуть і не пустити,з моїм то виглядом точно будуть його вимагати)
Цієї ночі ми всі спали чудово,і я ледве прокинулася від дзвінка,тих хто сумував за мною в Макіївці.
Юля була зайнята,тому ми самі штовхалися по Вернісажу,відправили Мар"яну(сестру подруги) на вокзал,бо вона їхала раніше і пішли їсти суші.
Куди точно потрапили не пам"ятаю(якийсь скліроз червоною ниткою через всю розповідь,то,мабуть ейфорія)))
Здається "Планета суші",вибір так собі,ціни як і у нас.
Поїли і пішли бродити далі.О 16.00 нам треба було здавати житло.
Приїхала Юля,ми здали житло і до мого потяга залишалась година і 50хв.
Юля запропонувала поїхати до неї у гості,перекинути фото,подивитись на чудо-собаку Арму(вона чудесна,шкода фото немає) і будинок,що був на стадії ремонту.
Тут саме цікаве,сумне,смішне і нервове)))
Я параноїк щодо вокзалів,я приїждажю за 40 хв,і гіпнотизую перон чи вокзал
Поки ми чаювали,скидали фото,я не могла нарадіти з собаки,на годиннику висвітилося 17:35,а потяг відходив о 17:52
Юля хороший водій,просто чудесний,але я відчинила дверцята машини,коли годинник на вокзалі переключався з 51 хв на 52
Квиток був у кишені,на мені маленька сумка,велика в багажнику авто.
І я побігла... а в вухах лунало-"Швидкий поїзд Львів-Маріуполь відходить від другої платформи"
Де та друга платформа,хай йому грець,де?
Ззаду було чути як тупотять Аня з Юлею з моєю сумкою
Я вибігла на 2 платформу,коли потяг тільки-но рушив,але... всі двері були зачинені
Я істеричка))) гупала в усі і примовляла "будь ласка відчиніть,будь ласка"
Згадал і ноги вже тримтять)))
І тут я побачила як в останньому вагоні стоїть провідник і з паличкою-знаком "все чудво,всі сіли"
І я стрибнала у ті двері,налякавши провідницю і почувши за собою крик "Урааааааа!" Ані і Юля
А моя сумка залишилась у Львові на пероні))))
Можливо все би моголо закінчитися печально і хтось би обізвав мене ідіоткою))) провідниця стрималась,але її очі все видали
Але вистрибнувши з авто я знала,що сяду в цей потяг,я встигну.
Ось так і завершились мої пригоди.Аня поїхала о 20.00 до Києва,гіпнотезуючи перон вже о 19.30)))
Юля надіслала мені сумку потягом Львів-Донецьк,яка прибула сьогодні о 16.00
А я щасливо доїхала додому,мої сусіди всю дорогу годували мене прирогами і яблуками))
Я рада,що встигла,бо все ж як би я не любила Львів,я хотіла до Жені з Богданом
Поїздка вдалася,ми з Анею вже плануємо нову)))Ми ж ще не бачили замки))
А і ще,загальний бюджет без квитків(з житлом і сувенірами на повноцінних 2 доби(а так 2,5 дні)) склав 700 грн
Дякую всім за увагу,їдьте до Львова))