Ох,Ірусік,ну й написала
Я одразу згадала питання:скільки дій треба зробити.щоб засунути жирафа в холодильник і відповідно відповідь.
А ще у нас саме 8 поверх,і ліфт часом не працює,і папа дома лише на вихідних.
Все від ситуації залежить.У мене Богдан в колясці не засинав,катай ,не катай,а якщо дома не заснули,то пісня роздратованого малючка забезпечена.
Я одягалась,одягала Бо,відчиняла вікно,закачувала,перекладала в люльку і виїжджала,і не дай Бог,було зустріти сусідів
Всьо,можна було повертатися додому(рекорд повернень 6 раз
,от же хотілось на вулицю)
З коляски про посадці в ліфт не витягувала(але ,здається Клюковка писала,що так не можна за правилами),заходила сама,затягувала коляску,виходила,підіймала руками за ручку на люльці коляску і виходила на вулицю.
Повернення все в зворотньому порядку,ліфт нас за час використання люльки не підкачав ні разу.
А як трішки підросли,то виходили і в слінгу,і на руках,і в колясці,кортоше кажучи,будеш дивитись по ситуації(але я розумію,саме весь час цим цікавилась,а що робити,якщо...)
А якщо було дуже холодно,то виходили на ручках на півгодинки чи використовували часом балкон.
Але я так хотіла вийти з квартири,що чіплялась за кожну можливість погуляти,то ж прогулянки на балконі не прижилися