Ми без сісі вдень вже півторатижні.Їсть лише вранці(приблизно 7.00) і ввечері(приблизно 19.30-20.00) і звичайно 2-3 рази вночі
Я тут писала,що ще місяць зачекаю,а тоді спробую прибирати по одному годуванню.Але все якось само собою вийшло
Я підкачую на великій подушці.Богдан і раніше засинав з підкачування у папи,але проблема була в перекладанні з рук в ліжко.
Розплющував очі і рятувала лише сіся.Тепер з великою подушкою ця проблема зникла
На минулих вихідних вирішили спробувати з Женьою вкладати без сісі,і ще один деньЖеня качав,а тоді з понеділка вже я сама
Поки що все складається.
І для нас головне не засинати голодним.Як би правильно написати,щоб зрзуміли,а то скажете,що я Бо мордую
Погодувати чи чаєм напоїти і на протязі півгодини-40 хв вкладати спати
Бо я так один день протупила,думаю,чого Богдан так довго засинає і жаліється,а коли він заснув,до мене дійшло,що їли ми ще о 9.00 а вже за 11.00 було
Не забігатиму наперед,але сподіваюся,що до травня все пройде безболісно і для Бо,і для мене
Правда я теж як і Оксана не уявляю як вночі без сісі,думаю тут тільки папа допоможе,якщо морально буде стійким