Автор Тема: Вибір ліжка  (Прочитано 38 раз)

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Вибір ліжка
« : 23:20, 22.09.2026 »
Підкажіть, де в Києві можна замовити нормальне ліжко, бажано саме з дерева? Хочу двоспальне, але не стандартну модель з найближчого магазину, а щоб була можливість вибрати розмір і нормально підігнати під матрац. Ще цікавить, наскільки надійні ліжка з підйомним механізмом, бо хотілося б використовувати місце під ним для зберігання постільної білизни. Може, хтось уже замовляв і може розповісти, як усе відбувається на практиці?

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Re: Вибір ліжка
« Ответ #1 : 01:21, 23.09.2026 »
Підкажіть, де в Києві можна замовити нормальне ліжко, бажано саме з дерева? Хочу двоспальне, але не стандартну модель з найближчого магазину, а щоб була можливість вибрати розмір і нормально підігнати під матрац. Ще цікавить, наскільки надійні ліжка з підйомним механізмом, бо хотілося б використовувати місце під ним для зберігання постільної білизни. Може, хтось уже замовляв і може розповісти, як усе відбувається на практиці?

Я якраз нещодавно замовляла ліжко в ArtWood, тому можу поділитися своїм досвідом. Брала двоспальне з підйомним механізмом, розмір підібрали під наш матрац, усі деталі перед замовленням узгодили. Сподобалося, що не треба було вибирати лише з готових варіантів ліжка ArtWood, можна було уточнити розміри та комплектацію. Саме ліжко виглядає добротно, механізм працює нормально, підйомити основу не важко. Доставку до Києва теж організували без якихось проблем, привезли все акуратно запакованим. Поки користуємося задоволені, особливо зручно, що під ліжком тепер є повноцінне місце для зберігання.