Автор Тема: Як обрати пансіонат для літньої людини, якщо потрібен постійний догляд?  (Прочитано 112 раз)

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Підкажіть, будь ласка, як ви обирали пансіонат для літньої людини? У мами останнім часом погіршилася рухливість, самій залишатися вдома їй уже важко, а наймати доглядальницю на цілу добу не дуже хочеться. Цікавить не стільки «красива картинка», скільки реальні умови: як персонал ставиться до мешканців, чи нормально організоване харчування, чи є прогулянки та чим люди займаються протягом дня. Буду вдячна, якщо хтось поділиться власним досвідом.

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Підкажіть, будь ласка, як ви обирали пансіонат для літньої людини? У мами останнім часом погіршилася рухливість, самій залишатися вдома їй уже важко, а наймати доглядальницю на цілу добу не дуже хочеться. Цікавить не стільки «красива картинка», скільки реальні умови: як персонал ставиться до мешканців, чи нормально організоване харчування, чи є прогулянки та чим люди займаються протягом дня. Буду вдячна, якщо хтось поділиться власним досвідом.

У нас схожа ситуація була з бабусею, тому можу розповісти, як вийшло у нас. Спочатку теж боялися, що вона важко звикатиме до нового місця, але після кількох варіантів зупинилися на приватному пансіонаті «Золота Осінь» https://dom-prestarelyh.com.ua/uk Перед заселенням усе подивилися особисто, поговорили з працівниками, уточнили щодо харчування і догляду. Бабуся перший час бурчала, що хоче додому, але потім освоїлася, почала спілкуватися з іншими мешканцями, виходити на подвір’я. Я приїжджаю регулярно, тому можу бачити ситуацію не лише зі слів. Загалом мені спокійніше, бо вона не сидить сама цілий день, нормально харчується і при потребі поруч є персонал, який може допомогти.