Автор Тема: Дзеркало у ванну кімнату  (Прочитано 68 раз)

Онлайн Monika.ya

• Крошка
Поки вибирала меблі для ванної, думала, що з дзеркалом усе буде просто. А потім почала дивитися варіанти з підсвіткою, підігрівом, різними формами — і вже заплуталась, що справді варте уваги. Особливо цікаво, чи є сенс брати підігрів, якщо ванна невелика і після душу все одно досить волого?

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Re: Дзеркало у ванну кімнату
« Ответ #1 : 01:30, 13.08.2026 »
Поки вибирала меблі для ванної, думала, що з дзеркалом усе буде просто. А потім почала дивитися варіанти з підсвіткою, підігрівом, різними формами — і вже заплуталась, що справді варте уваги. Особливо цікаво, чи є сенс брати підігрів, якщо ванна невелика і після душу все одно досить волого?

У мене ванна теж невелика, тому спочатку хотіла максимально просте дзеркало, але старе постійно запотівало, і це вже реально дратувало. У результаті замовила у FeelMart https://feelmart.com.ua/  модель з LED-підсвіткою та підігрівом і зараз думаю, що дарма спочатку хотіла зекономити. Підігрівом користуюся практично щоразу після душу, поверхня швидко очищається від конденсату, а підсвітка стала зручною не тільки для макіяжу — ввечері навіть не вмикаю яскраве верхнє світло. Ще сподобалося, що можна було вибрати розмір і форму, бо для маленької ванної це важливо. Замовлення пройшло спокійно, дзеркало приїхало цілим і добре запакованим, тому особисто я покупкою задоволена.