Автор Тема: Хто замовляв срібні прикраси онлайн?  (Прочитано 969 раз)

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є тут ті, хто вже купував срібні прикраси через інтернет? Зараз хочу вибрати подарунок, але трохи хвилююсь, що фотографії можуть не відповідати тому, що приїде. Цікавить не лише якість самого срібла, а й те, як виглядають вироби в реальності, чи акуратно зроблені застібки, чи зручно носити такі прикраси щодня. Буду вдячна за будь-які відгуки з особистого досвіду.

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є тут ті, хто вже купував срібні прикраси через інтернет? Зараз хочу вибрати подарунок, але трохи хвилююсь, що фотографії можуть не відповідати тому, що приїде. Цікавить не лише якість самого срібла, а й те, як виглядають вироби в реальності, чи акуратно зроблені застібки, чи зручно носити такі прикраси щодня. Буду вдячна за будь-які відгуки з особистого досвіду.

У мене були такі самі сумніви, тому перед замовленням довго переглядала різні варіанти і читала відгуки. Зрештою зупинилась на інтернет-магазині «Срібна планета», і зараз можу сказати, що покупкою залишилась задоволена. Інтернет-магазин «Срібна планета» – срібні прикраси за найвигіднішими цінами, але для мене важливішим виявилось те, що виріб повністю відповідав фотографіям: акуратне виконання, рівне покриття, надійна застібка і гарний зовнішній вигляд без відчуття дешевої біжутерії. Посилку отримала швидко, усе було добре запаковано, а сама прикраса й після певного часу носіння виглядає так само охайно, тому особисто в мене цей досвід залишив тільки позитивні враження.