Автор Тема: Засоби самозахисту  (Прочитано 14 раз)

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Засоби самозахисту
« : 03:39, 18.07.2026 »
Всім привіт! Підкажіть, хто вже купував засоби самозахисту для щоденного використання? Хочу взяти щось компактне, щоб можна було носити в сумці, але не знаю, на що звертати увагу. В інтернеті стільки різних варіантів, що очі розбігаються: балончики, відлякувачі, різні моделі. Цікавить реальний досвід — де купували і чи допомогли нормально розібратися з вибором?

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Re: Засоби самозахисту
« Ответ #1 : 03:43, 18.07.2026 »
Всім привіт! Підкажіть, хто вже купував засоби самозахисту для щоденного використання? Хочу взяти щось компактне, щоб можна було носити в сумці, але не знаю, на що звертати увагу. В інтернеті стільки різних варіантів, що очі розбігаються: балончики, відлякувачі, різні моделі. Цікавить реальний досвід — де купували і чи допомогли нормально розібратися з вибором?

Я теж довго відкладала це питання, бо не хотіла брати перший-ліпший варіант. У результаті звернулася до компанії «Захист» https://zahyst.in/ і придбала газовий балончик компактного розміру для носіння в сумці. Мені сподобалося, що консультант не просто сказав «ось цей беріть», а нормально пояснив різницю між моделями, розповів про особливості використання і допоміг вибрати те, що реально зручно в місті. Посилка прийшла швидко, все акуратно запаковано. Тепер балончик завжди зі мною, і чесно — навіть саме відчуття, що він є під рукою, додає набагато більше спокою під час вечірніх поїздок чи прогулянок.