Автор Тема: Хто нещодавно замовляв сантехніку через інтернет?  (Прочитано 68 раз)

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Потрібно купити сантехніку для квартири після ремонту. Варіантів зараз багато, але не хочеться витратити гроші й потім отримати товар, який у реальності виглядає зовсім не так, як на фото. Може, хтось уже замовляв онлайн і може підказати магазин, де все пройшло без нервів?

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Потрібно купити сантехніку для квартири після ремонту. Варіантів зараз багато, але не хочеться витратити гроші й потім отримати товар, який у реальності виглядає зовсім не так, як на фото. Може, хтось уже замовляв онлайн і може підказати магазин, де все пройшло без нервів?

Нещодавно була схожа ситуація — після ремонту терміново знадобилися змішувачі та кілька речей для ванної. Після довгих пошуків замовлення оформлювалося через Інтернет-магазин AQUAURA aquaura.com.ua Сподобалося, що не довелося годинами розбиратися в каталозі, все було досить зрозуміло. Перед відправкою уточнили деталі замовлення, а сама доставка приїхала навіть швидше, ніж очікувалося. Найголовніше — товар виглядав саме так, як на фото, тому після отримання не було розчарування чи бажання щось повертати. Загалом залишилося приємне враження від покупки.

Оффлайн Rihanna

• Младенец
  • **
У нас в будинку постійно після дощів почало підтоплювати підвал, і це вже реально стало проблемою, яку треба було вирішувати, а не відкладати. Спочатку я взагалі не знала, що саме купувати, бо варіантів багато, а різницю між ними зрозуміти складно. У процесі пошуку вийшла на магазин сантехніки та опалення VAKO і вже там нормально пояснили, що мені підійде без зайвих складних пояснень і “розкрутки” на дорожче. Я там і взяла фекальний насос [nofollow], бо він якраз підходив під мої умови і міг нормально справлятися з водою. Замовлення прийшло досить швидко, все було ціле, без пошкоджень. Після встановлення просто перестала про це думати — працює і все, без постійних перевірок і нервів.