Автор Тема: Як обрати випрямляч для волосся без переплат і розчарувань?  (Прочитано 73 раз)

Оффлайн Murka90

• Грудничок
Дівчата, підкажіть, будь ласка, як зараз правильно обрати випрямляч для волосся? Я трохи загубилась у всіх цих керамічних, турмалінових, з іонізацією і без 😅 Хочу щось нормальне для щоденного використання, щоб не псувало волосся, але й не коштувало як крило літака. Може, хтось вже брав і може порадити, на що реально звертати увагу в характеристиках? І ще цікаво, де зараз краще купувати — в інтернет-магазинах чи все ж у звичайних магазинах, щоб можна було “помацати”? Буду вдячна за будь-який досвід, бо не хочеться купити щось випадкове.

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Як людина, яка щодня працює з клієнтами і повинна виглядати охайно, я довго шукала якісний інструмент для укладки, і в результаті вирішила купити випрямляч для волосся https://www.babylisspro.com.ua/ua/catalog/vypryamiteli/ саме у офіційного представника BaByliss PRO. Для мене було важливо, щоб це був оригінал, а не сумнівна копія, тому офіційна гарантія стала вирішальним фактором. Дуже сподобалося, що тут є акції та знижки, завдяки яким вдалося придбати професійну річ за приємнішою ціною. Доставка прийшла швидко, без затримок, і це теж великий плюс, коли не хочеться чекати тижнями. Сам випрямляч для волосся працює ідеально: нагрівається швидко, не палить волосся і робить його гладеньким вже з першого проходу. Я помітила, що волосся стало виглядати більш доглянутим і блискучим. Також дуже зручно, що є офіційний сервіс, якщо раптом знадобиться консультація чи підтримка. Загалом покупка залишила тільки позитивні враження і я точно рекомендую цей магазин своїм подругам.