Автор Тема: Де в Одесі можна знайти воєнторг із жіночою формою та зручним спорядженням?  (Прочитано 48 раз)

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Всім привіт! Дівчата та хлопці, потребую вашої поради. Зіткнулася з тим, що стандартне спорядження на мене завелике, а знайти щось адекватне по розміру в звичайних місцях — справжній квест. Зараз терміново шукаю перевірений воєнторг в Одесі, де є вибір саме для жінок. Мені потрібна форма, яка не висить мішком, та зручне взуття маленького розміру. Можливо, хтось нещодавно оновлювався і бачив магазин із гарним асортиментом та розумінням наших потреб? Буду дуже вдячна за підказки, бо хочеться почуватися впевнено і комфортно під час служби. Наперед дякую за допомогу, чекаю на ваші відповіді!

Оффлайн Murka90

• Грудничок
Слухай, я тебе чудово розумію, бо сама витратила купу часу на те, щоб знайти форму, яка не висітиме на мені мішком. Зазвичай чоловічі розміри зовсім не підходять по зросту та об'єму стегон, доводилося постійно щось перешивати або терпіти дискомфорт у русі. Я довго шукала, де в нашому місті можна приміряти нормальні тактичні штани та бойові сорочки, які б сіли по фігурі. Після багатьох спроб я знайшла цей військторг у Одесі https://prof1group.ua/odesa де асортимент дозволив підібрати речі навіть на мої параметри. Вибрала собі штани з еластичними вставками та куртку, яка не сковує рухів під час активності. Коли все приміряла, була приємно здивована якістю швів та надійністю фурнітури — зробили по совісті, ніде нічого не тисне і не натирає. Тканина дихає, що для нашого клімату дуже важливо. Питання з екіпіруванням на сезон я для себе закрила повністю і результатом задоволена. Тепер спокійно виконую свої обов'язки, знаючи, що одяг не підведе.