Автор Тема: Де ви надихаєтесь ідеями для відпочинку і турботи про себе?  (Прочитано 86 раз)

Оффлайн Murka90

• Грудничок

Привіт. Останнім часом задумався, що відпочинок — це не тільки відпустка раз на рік, а щось регулярне і більш усвідомлене. Цікавить, де ви шукаєте ідеї та читаєте про це: сайти, блоги, можливо, якісь платформи з хорошими матеріалами про здоров’я, баланс і відновлення. Хочеться знайти щось живе і корисне, щоб читати із задоволенням, а не просто “для галочки”.

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Я раніше не дуже замислювалась про те, наскільки важливо приділяти увагу власному здоров’ю, поки не почала швидко втомлюватися і відчувати постійний стрес. Саме тоді я зрозуміла, що без регулярного відпочинку і турботи про себе складно залишатися продуктивною і щасливою. Почала шукати корисну інформацію і натрапила на блог про здоровʼя і відпочинок http://health.net.ua/  який реально змінив моє ставлення до багатьох речей. Там автор ділиться власним досвідом, простими порадами і реальними практиками, які можна впровадити без великих витрат. Мені сподобалося, що все подається дуже щиро і без зайвого пафосу. Завдяки цьому я почала більше рухатися, правильно харчуватися і виділяти час на релакс. Відчуття стали зовсім іншими, більше енергії і гарного настрою. Тепер я впевнена, що турбота про себе — це не розкіш, а необхідність.