Автор Тема: Як знайти стійку крем-фарбу, що переживе всі мої пригоди та часте миття голови?  (Прочитано 47 раз)

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Всім привіт! Слухайте, я справжня фанатка яскравого життя, басейнів та частих подорожей, але моє волосся після таких активностей дуже швидко втрачає колір. Я вже втомилася підфарбовуватися кожні два тижні, тому тепер моя головна мета — надійна та стійка крем-фарба для волосся. Порадьте щось таке, що тримається «зубами» за кожну волосинку і при цьому виглядає натурально. Хочеться знайти засіб, який пробачить мені щоденне використання фена і не злиняє після першого ж серйозного тренування. Якщо у вас є перевірені фаворити, які дають крутий блиск і тривалий ефект, поділіться, будь ласка! Я налаштована на експерименти і дуже чекаю на ваші особисті історії успіху в пошуках стійкості.

Оффлайн Murka90

• Грудничок
Привіт! О, активний спосіб життя і стійкий колір — це справді виклик, я вас дуже розумію, бо сама постійно в русі, басейні чи на сонці. Раніше моє фарбування «стікало» вже після третього миття голови, і я виглядала як вицвіла копія самої себе. Я витратила чимало часу на експерименти з різними брендами, поки не зрозуміла, що потрібна серйозна професійна фарба з інтегрованим захистом зв'язків усередині волосини. Так я прийшла до того, що мені потрібна стійка крем-фарба для волосся Matrix SoColor Pre-Bonded Permanent https://headstore.com.ua/ua/stojkaja-krem-kraska-socolors-matrix-90ml і це стало моїм порятунком. Цей продукт тримається просто неймовірно довго, незважаючи на хлоровану воду та щоденний фен. Колір залишається яскравим і соковитим протягом багатьох тижнів, що для мене було головним критерієм вибору. Нанесення дуже просте, фарба не тече, тому я спокійно справляюся сама у ванній кімнаті. Результатом задоволена на всі сто, бо тепер не мушу підфарбовуватися кожні десять днів і можу насолоджуватися своїм хобі без думок про те, що мій колір кудись зникає. Питання стійкості закрито повністю, волосся виглядає доглянутим і дуже пружним на дотик.