Автор Тема: Перевезення Рівне – Дортмунд  (Прочитано 24 раз)

Оффлайн Murka90

• Грудничок
Вітаю! Планую переїзд з Рівного до Дортмунда і шукаю не просто транспорт, а комфортний трансфер, де я зможу подорожувати без стресу, з достатнім місцем для багажу та можливістю перевезти декілька коробок особистих речей. Можливо, хтось може порадити перевірену службу, яка здійснює саме пасажирські + вантажні перевезення за маршрутом Рівне – Дортмунд з адекватною ціною та без надмірних зупинок?

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Re: Перевезення Рівне – Дортмунд
« Ответ #1 : 10:06, 28.02.2026 »
Як людина, яка нещодавно переїхала, здійснювала перевезення Рівне – Дортмунд https://euro-travel.com.ua/germany/rivne-dortmund  можу щиро порадити транспортну компанію Євро-Тревел. Я їхав із кількома валізами та коробками особистих речей, і для мене було важливо, щоб усе доїхало цілим і без доплат «на місці». У Євро-Тревел одразу чітко пояснили умови, вартість виявилася адекватною без прихованих платежів. Автобус комфортний, чистий, із достатнім багажним відділенням, а водії допомогли з навантаженням речей. Приємно здивувало, що маршрут продуманий без зайвих зупинок, тому дорога пройшла швидко. Плюс є Wi-Fi, що дозволило працювати в дорозі. Для переїзду з речами це справді зручний і надійний варіант.