Автор Тема: Купальний костюм  (Прочитано 377 раз)

Оффлайн Ватка

• Младенец
  • **
Купальний костюм
« : 17:37, 25.08.2018 »
Доброго дня. Ніколи не купувала речі в інтернеті, але не змогли знайти для доньки купальний костюм і думаю, що треба вирушити в інтернеті варіанти продивлятися. Скажіть, як думаєте з чого треба почати свої пошуки?

Оффлайн Толита

• Грудничок
Re:Купальний костюм
« Ответ #1 : 19:10, 25.08.2018 »
Доброго дня. Ніколи не купувала речі в інтернеті, але не змогли знайти для доньки купальний костюм і думаю, що треба вирушити в інтернеті варіанти продивлятися. Скажіть, як думаєте з чого треба почати свої пошуки?

Я можу порадити вам гарний інтернет магазин для дітей і нещодавно купляла там своїй дочці купальний костюм. Хто шукає, той обов’язково знайде і мені здається, що треба вам також приділити увагу процедурі пошуку й тут https://lapsi-lapsi.ua/ukr/kupalniki-dlja-detej/ є розділі дуже круті купальні костюми для дівчаток. Я три купила купальника для своєї сестри і вона була просто в шаленому захваті, тому раджу вам зараз все роздивитися і можна якщо щось сподобалося одразу робити своє замовлення в інтернеті. Просто обираєте і оформлюєте заказ – а потім треба вже його діждатися, коли кур’єр привезе.