Автор Тема: Нужна помощь юриста. Часть 2  (Прочитано 130951 раз)

Оффлайн fevral

• ещё шоколадный заяц обещал подойти
  • Озорник
  • Маша 32
Re:Нужна помощь юриста. Часть 2
« Ответ #300 : 10:24, 11.07.2012 »
Девочки,ткните носом пожалуйста или подскажите,какой перечень документов и бумаг должен предоставить человек,который продает квартиру.Собираемся покупать,хотелось бы вникнуть, :bm:

Оффлайн LiSSenok

• Супер бэйбик
  • Я не подарок, но и у вас не день рождения!
« Ответ #301 : 10:34, 11.07.2012 »
ооо.
1.вытяг из реестра
2.документ правоустанавливающие
3.техпаспорт
4.справки от отсутствии задолженностей
5.справка о прописанных (если совладельцы ил прописанные малолетние то согласие органов опеки и попечительства).
вроде все.

Оффлайн fevral

• Озорник
  • Маша 32
« Ответ #302 : 10:40, 11.07.2012 »
ой,спасибочки огромное b_flowers

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #303 : 14:13, 11.10.2012 »
Девочки а кто подскажет имеею я право стать в центр занятости в 26 недель? И расчитывать на какую нибудь помощь от гос-ва?

Оффлайн fevral

• Озорник
  • Маша 32
« Ответ #304 : 14:20, 11.10.2012 »
Да.Будет оплачиваться декретный отпуск.

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #305 : 14:41, 11.10.2012 »
 girl_cray2 girl_cray2 girl_cray2 я просто ходила туда у меня было недель 12,на меня там наорали высказали свои недовольство,мол забеременила а теперь мол пришла >:( Ну я вся на эмоциях и ушла,а тут теперь осталось 4 недели до декрета думаю все же пойти стать!!!!!! Успею интересно? А еще они мне тогда сказали,что ни каких выплат не делаю notponimat

Оффлайн Honey

• Супер бэйбик
« Ответ #306 : 14:59, 11.10.2012 »
декретній отпуск и так будет оплачиваться
зачем становиться в центр занятости сейчас? с какой целью?

получите 1 прожиточній минимум за больничній а потом уже как и работающие, такие же віплаті будете получать

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #307 : 15:05, 11.10.2012 »
декретній отпуск и так будет оплачиваться
зачем становиться в центр занятости сейчас? с какой целью?

получите 1 прожиточній минимум за больничній а потом уже как и работающие, такие же віплаті будете получать

А в моем случае кто дикретный отпуск оплачивать будет? Так как я не работающая. Просто слышала,что выплату на роды дают

Оффлайн Honey

• Супер бэйбик
« Ответ #308 : 15:29, 11.10.2012 »
Ну выплату вам заплатят в собесе в размере 25% от прожиточного минимума в месяц, то есть где-то 1000 грн получите за весь период
даже если станете в ЦЗ думаю, что на размер выплаты это не повлияет notponimat

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #309 : 15:38, 11.10.2012 »
Ну выплату вам заплатят в собесе в размере 25% от прожиточного минимума в месяц, то есть где-то 1000 грн получите за весь период
даже если станете в ЦЗ думаю, что на размер выплаты это не повлияет notponimat

Спасибо за консультацию))) Вот мне еще юрист скинула ссылочки может пригодиться кому нибудь!
15. Жінки, зареєстровані як безробітні, що мають право на призначення допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами на підставі довідки встановленого зразка, не пізніше дня, що настає після закінчення строку, зазначеного у довідці, письмово повідомляють центр зайнятості про бажання здійснювати догляд за дитиною до досягнення нею трирічного віку або продовжити пошук роботи за сприянням державної служби зайнятості.

Якщо особа, зареєстрована як безробітна, подала письмову заяву про бажання здійснювати догляд за дитиною до досягнення нею трирічного віку, картка закривається, а особі видається довідка встановленого зразка для подання в орган соціального захисту населення за місцем проживання для отримання допомоги для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

(абзац другий пункту 15 із змінами, внесеними згідно з
постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. N 538)

У разі народження наступної дитини (дітей) в період догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку особа повинна протягом 30 календарних днів з дня виповнення дитині трьох років письмово повідомити центр зайнятості про бажання здійснювати догляд за наступною дитиною (дітьми) до досягнення нею (ними) трирічного віку та подати копію свідоцтва про народження наступної дитини (дітей).

(пункт 15 доповнено новим абзацом третім згідно з
постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. N 538,
у зв'язку з цим абзаци третій і четвертийвважати відповідно абзацами четвертим і п'ятим)

У разі коли жінка, зареєстрована як безробітна, виявила бажання продовжити пошук роботи, державна служба зайнятості надає їй соціальні послуги та матеріальне забезпечення на випадок безробіття відповідно до Законів України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття" та "Про зайнятість населення". При цьому центр зайнятості письмово повідомляє місцевим органам соціального захисту населення про те, що жінка перебуває на обліку як безробітна і отримує допомогу по безробіттю.

Якщо жінка не відвідує центр зайнятості без поважних причин протягом 30 календарних днів після закінчення строку, зазначеного у довідці для призначення і виплати державної допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами жінкам, які не застраховані в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, картка закривається. Жінка може перереєструватися як безробітна згідно з пунктом 23 цього Порядку.   10.10.12   
      Згідно з підпунктом 9 пункту 5.5. Порядку надання допомоги по безробіттю, у тому числі одноразової її виплати для організації безробітними підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 20 листопада 2000 р. № 307 (далі – Порядок № 307), виплата допомоги по безробіттю припиняється у разі призначення безробітній жінці допомоги по вагітності та пологах (із дня набуття такого права відповідно до медичної довідки).

Умови надання, розмір і тривалість виплати допомоги по вагітності та пологах визначені Законом України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» від 18 січня 2001 р. № 2240-III (далі – Закон № 2240-III).

Згідно із цим Законом загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, передбачає матеріальне забезпечення громадян у зв'язку з втратою заробітної плати (доходу) внаслідок, зокрема, вагітності та пологів, за рахунок бюджету Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

У зв'язку із цим, для отримання допомоги по вагітності та пологах й інформації щодо порядку її нарахування безробітним жінкам необхідно звертатися до органу соціального захисту населення – управління праці та соціального захисту за місцем проживання.

Оффлайн Valero4ka

• Шалунишка
« Ответ #310 : 16:55, 11.10.2012 »
girl_cray2 girl_cray2 girl_cray2 я просто ходила туда у меня было недель 12,на меня там наорали высказали свои недовольство,мол забеременила а теперь мол пришла >:( Ну я вся на эмоциях и ушла,а тут теперь осталось 4 недели до декрета думаю все же пойти стать!!!!!! Успею интересно? А еще они мне тогда сказали,что ни каких выплат не делаю notponimat
Если идти то нужно поскорее - до 28 недель успеть.Статус безработного дается через неделю после постановки на учет, в случае того что за неделю тебе не нашли работу, а чтоб не гоняли с направлениями по организациям нужно предоставить справку из ЖК о подтверждении беременности и о неделях. После 29 недель на учет не поставят, т.к в 30 недель декрет, статус не успеют дать. Если стоишь на учете - то в 30 недель дают справку в совбез на получение декретных.
По поводу выплат-зависит от статьи увольнения, если по собственному желанию, то первые 3 месяца не платят.

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #311 : 17:14, 11.10.2012 »
Если идти то нужно поскорее - до 28 недель успеть.Статус безработного дается через неделю после постановки на учет, в случае того что за неделю тебе не нашли работу, а чтоб не гоняли с направлениями по организациям нужно предоставить справку из ЖК о подтверждении беременности и о неделях. После 29 недель на учет не поставят, т.к в 30 недель декрет, статус не успеют дать. Если стоишь на учете - то в 30 недель дают справку в совбез на получение декретных.
По поводу выплат-зависит от статьи увольнения, если по собственному желанию, то первые 3 месяца не платят.
Я в понедельник собираюсь брать справку,у меня будет 27 недель! Как думаете успеют поставить? girl_sigh

Оффлайн Honey

• Супер бэйбик
« Ответ #312 : 18:45, 11.10.2012 »
ну так Bysya  ж не работала
зачем ей становится в ЦЗ?
какой смысл?

Оффлайн Valero4ka

• Шалунишка
« Ответ #313 : 18:48, 11.10.2012 »
Я в понедельник собираюсь брать справку,у меня будет 27 недель! Как думаете успеют поставить? girl_sigh
Да успеете aga

Оффлайн Bysya

• Moderator.
  • Танюшка-счастлива)))
« Ответ #314 : 19:17, 11.10.2012 »
ну так Bysya  ж не работала
зачем ей становится в ЦЗ?
какой смысл?

ну чтоб оплатили декретные и помощь на роды дали!  А что имеет значение работала я или нет?