Автор Тема: Навчання в автошколі в Києві: куди піти?  (Прочитано 40 раз)

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Хочу нарешті піти вчитися водінню, але трохи розгубилася серед київських автошкіл. Для мене важливо, щоб практики було достатньо, а не так, що теорію пройшла і далі сама розбирайся за кермом. Ще бажано мати можливість займатися ввечері, бо вдень працюю. Якщо хтось недавно проходив повний курс, розкажіть, як усе було на практиці: як інструктори ставляться до помилок, чи можна обрати механіку або автомат і чи реально після навчання почуватися впевненіше за кермом?

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Хочу нарешті піти вчитися водінню, але трохи розгубилася серед київських автошкіл. Для мене важливо, щоб практики було достатньо, а не так, що теорію пройшла і далі сама розбирайся за кермом. Ще бажано мати можливість займатися ввечері, бо вдень працюю. Якщо хтось недавно проходив повний курс, розкажіть, як усе було на практиці: як інструктори ставляться до помилок, чи можна обрати механіку або автомат і чи реально після навчання почуватися впевненіше за кермом?

Я навчалася в «Азов Автоскул» https://auto-learn.kiev.ua/uk/pro-nas і брала автомат. Теорію проходила онлайн, а практичні заняття домовлялася на час, коли могла звільнитися з роботи. Найбільше боялася саме міста, бо до навчання водила дуже рідко і почувалася невпевнено. На заняттях поступово розбирали різні ситуації, а коли я десь помилялася, інструктор пояснював і давав повторити. У мене довго не виходило нормально паркуватися, тому кілька разів окремо це відпрацьовували. Загалом мені сподобався такий підхід, бо до кінця курсу я вже набагато спокійніше почувалася в потоці і не губилася через кожну дрібницю.