Автор Тема: Як проходить адаптація в садочку?  (Прочитано 128 раз)

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Підкажіть, будь ласка, як у ваших дітей проходила адаптація до приватного садочка? Доньці майже три роки, вона до нових людей звикає не дуже швидко, тому хвилююсь, чи не буде щоденних сліз. Хочеться знайти місце, де вихователі справді мають терпіння і не очікують, що дитина за кілька днів стане повністю самостійною.

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Підкажіть, будь ласка, як у ваших дітей проходила адаптація до приватного садочка? Доньці майже три роки, вона до нових людей звикає не дуже швидко, тому хвилююсь, чи не буде щоденних сліз. Хочеться знайти місце, де вихователі справді мають терпіння і не очікують, що дитина за кілька днів стане повністю самостійною.

У нас спочатку було приблизно так само, тому я теж готувалась до непростого періоду. В результаті віддали доньку в Tiny Hugs https://tinyhugs.com.ua/ і поступово все налагодилося. Перший час вона більше спостерігала, не дуже хотіла гратися з іншими, але її ніхто не підганяв. Вихователі спокійно залучали до занять, і через деякий час вона сама почала проявляти цікавість. Зараз іде в садок нормально, має улюблені заняття, друзів, а вдома розповідає про свій день. Тому я б не переживала наперед — головне знайти місце, де дитині дають можливість звикнути у власному темпі.

Оффлайн Rihanna

• Младенец
  • **
Коли почали шукати садочок для доньки, хотілося знайти не просто місце на цілий день, а середовище, де вона могла б спілкуватися, гратися й розвиватися у своєму темпі. У Britishschool нам сподобався саме такий підхід: багато взаємодії між дітьми, творчих занять і активностей, під час яких вони вчаться домовлятися, висловлювати свої думки та бути самостійними. Ми розглядали різні варіанти, зокрема приватний садок на Нивках [nofollow], але зрештою обрали цей заклад через атмосферу та ставлення педагогів. Донька досить швидко звикла до нового режиму, знайшла друзів і тепер щоранку без капризів збирається до садочка, що для мене вже багато про що говорить.