Автор Тема: Де знайти нормальну якісну каву в зернах на кожен день?  (Прочитано 1267 раз)

Оффлайн marinella89

• Грудничок
Взяла собі хорошу кавомолку, тепер шукаю під неї якісну зернову каву. Спробувала кілька популярних пачок із магазину біля дому — якось зовсім не вразило, смак плаский і водянистий. Хочеться щось із насиченим смаком, можливо з горіховими чи шоколадними нотками. Хто що бере для щоденного заварювання вдома? Поділіться перевіреними варіантами.

Оффлайн Murka90

• Грудничок
Чесно кажучи, я раніше думала, що різниця між пачкою з супермаркету та спец-обсмаженням перебільшена, поки сама не спробувала. Теж шукала щось універсальне для щоденного заварювання, щоб був багатий смак і приємний аромат на весь дім. Перепробувала кілька популярних марок, але постійно бракувало щільності напою. Врешті послухала пораду знайомого й вирішила замовити зерно через інтернет. Не можу сказати, що я велика експертка в нотах, але обрана кава арабіка з Індонезії реально перевершила очікування за міцністю та горіховим післясмаком. Тепер зерно мелю безпосередньо перед варивом, різниця у порівнянні з магазинною величезна.