Автор Тема: Меблеві тканини  (Прочитано 972 раз)

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Меблеві тканини
« : 16:14, 23.07.2026 »
Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити хорошу меблеву тканину? Хочу оновити крісло, але не знаю, де знайти нормальний вибір, щоб матеріал був щільний, гарно виглядав і не стирався після кількох місяців використання. Можливо, хтось уже замовляв і може поділитися досвідом?

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Re: Меблеві тканини
« Ответ #1 : 17:28, 23.07.2026 »
Підкажіть, будь ласка, де зараз можна купити хорошу меблеву тканину? Хочу оновити крісло, але не знаю, де знайти нормальний вибір, щоб матеріал був щільний, гарно виглядав і не стирався після кількох місяців використання. Можливо, хтось уже замовляв і може поділитися досвідом?

У мене вдома кіт добряче "попрацював" над старим пуфом, і я вже була готова купувати новий, але знайомий майстер порадив просто перетягнути його. Почала шукати меблеві тканини і в результаті зробила замовлення в «BioTrading» https://biotrading.com.ua/ua/g124863288-mebelnye-tkani Чесно кажучи, не очікувала, що вибір буде таким великим. Матеріал приїхав саме такого кольору, як на фото, щільний і приємний на дотик. Після перетяжки меблі виглядають майже як нові, а я ще й непогано заощадила. Тепер знаю, що іноді простіше оновити улюблену річ, ніж витрачатися на нову.