Автор Тема: Як вибрати радіатори для приватного будинку?  (Прочитано 98 раз)

Оффлайн miss.margarita

• Крошка
Підкажіть, хто недавно купував радіатори для приватного будинку? Потрібно замінити старі батареї, але не можу визначитися з моделями. У магазинах характеристики відрізняються, ціни теж, і не дуже хочеться купити щось навмання. Цікавить саме реальний досвід: чи допомагають із підбором під систему опалення і як загалом проходить замовлення?

Оффлайн Monika.ya

• Крошка
Підкажіть, хто недавно купував радіатори для приватного будинку? Потрібно замінити старі батареї, але не можу визначитися з моделями. У магазинах характеристики відрізняються, ціни теж, і не дуже хочеться купити щось навмання. Цікавить саме реальний досвід: чи допомагають із підбором під систему опалення і як загалом проходить замовлення?

У мене якраз недавно була така сама історія. Замовляла радіатори опалення в інтернет-магазині «Сучасні технології опалення» https://technoteplo.com.ua/catalog/radiatori-opalennya бо самостійно розібратися в усіх нюансах було нереально. Написала консультанту, вказала площу кімнат і яка система опалення встановлена, після чого мені запропонували кілька відповідних варіантів і пояснили різницю. Взяла не найдорожчі, а ті, що нормально підходили за характеристиками. З оформленням теж усе без проблем, доставили в обумовлений термін, упаковка ціла. Після монтажу батареї добре прогрівають кімнати, тому поки можу сказати, що покупка вдала і без зайвої біганини.